Известие
Collapse
No announcement yet.
загуба на антифриз
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщениеКарах колата на канал и я гледах отдолу дали тече при работещ двигател - нямаше течове, но ми направи впечатление, че отдолу двигателя се е изцапал с масло. Също така при слагане на ръката до ауспуха и при подаване на газ, ръката ставаше мокра.
Ето снимка на двигателя отдолу - [ATTACH]54501[/ATTACH]166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Гледах колата, но не успях да вида дали има течове отнякъде, но ако трябва пак ще ида да я вида на канал колата, но и без това не разбирам почти нищо от двигатели. И между другото има ли възможност проблема да е свързан с гарнитурата на двигателя..... (think)VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Comment
-
Най-добре иди на някоя среща във Враца
Със сигрност ще ти погледнат колата и може да се останови проблема или поне да ти дадат насоки. Няма лошо, че не разбираш и за това е по-добре някой, който има някаква представа да погледне и, ако може, да откриете проблема
Не вярвам, че колегите от Враца ще имат против да хвърлят едно око
Comment
-
мммм колега така като те слушам най вероятно са гарнитурите,не че нещо ма скоро минах от там...изкарай си свещите и ги виж как са ако има раздичка по тях9трябва да са бледо сиви при добра работа) ясна е работата при мен беше така...то първо губех течност и не разбрах откъде накрая излезе изгнил радиатор и при надуване се е разтварял направо....смених го с нов затворих системата и след седмица взе да не работи добре тормози се без причина двигатела взе да губи без причина мн течност..аз веднага се осъмних и така и излезе след като я хермртизирах системата добре е търсело къде да избие и .....гарнитурата ,така че внимавай и провери изкарай свещите,ако няма нищо подозрително завърти с изкарани няколко пъти да видиш дали няма да хвърли вода от някой цилиндър...успех и дано е нещо малко!!!!!!!Alfa 145 1.4 t.s
Comment
Comment