Известие

Collapse
No announcement yet.

загуба на антифриз

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Карах колата на канал и я гледах отдолу дали тече при работещ двигател - нямаше течове, но ми направи впечатление, че отдолу двигателя се е изцапал с масло. Също така при слагане на ръката до ауспуха и при подаване на газ, ръката ставаше мокра.
    Ето снимка на двигателя отдолу - Click image for larger version

Name:	DSC01521.jpg
Views:	1
Size:	95.6 Килобайта
ID:	2287470
    VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
    Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
      Карах колата на канал и я гледах отдолу дали тече при работещ двигател - нямаше течове, но ми направи впечатление, че отдолу двигателя се е изцапал с масло. Също така при слагане на ръката до ауспуха и при подаване на газ, ръката ставаше мокра.
      Ето снимка на двигателя отдолу - [ATTACH]54501[/ATTACH]
      Тва дет си снимал е скоростната кутия. Сигурен ли си че е масло? Така омазано не ми е ясно откъде може да е текло. В същото време баш отгоре ти е термостата и един куп тръболяк за антифриза. Огледай там за течове.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Гледах колата, но не успях да вида дали има течове отнякъде, но ако трябва пак ще ида да я вида на канал колата, но и без това не разбирам почти нищо от двигатели. И между другото има ли възможност проблема да е свързан с гарнитурата на двигателя..... (think)

Comment

Най-добре иди на някоя среща във Враца
          Със сигрност ще ти погледнат колата и може да се останови проблема или поне да ти дадат насоки. Няма лошо, че не разбираш и за това е по-добре някой, който има някаква представа да погледне и, ако може, да откриете проблема
          Не вярвам, че колегите от Враца ще имат против да хвърлят едно око

Comment

То на тази среща в неделя ще бъда там, защото след това съм на работа вечерта на ОМВ-то, че там бачкам на колонките.

Comment

мммм колега така като те слушам най вероятно са гарнитурите,не че нещо ма скоро минах от там...изкарай си свещите и ги виж как са ако има раздичка по тях9трябва да са бледо сиви при добра работа) ясна е работата при мен беше така...то първо губех течност и не разбрах откъде накрая излезе изгнил радиатор и при надуване се е разтварял направо....смених го с нов затворих системата и след седмица взе да не работи добре тормози се без причина двигатела взе да губи без причина мн течност..аз веднага се осъмних и така и излезе след като я хермртизирах системата добре е търсело къде да избие и .....гарнитурата ,така че внимавай и провери изкарай свещите,ако няма нищо подозрително завърти с изкарани няколко пъти да видиш дали няма да хвърли вода от някой цилиндър...успех и дано е нещо малко!!!!!!!
              Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Моята каляска губи антифриз постоянно от зимата до сега понеже карам и рядко, но колкото пъти се кача доливам доста в казанчето, свещите са проверени, маслото е сменено, от доло 100% нищо не капе, каде утива тая течност ?!
                145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

начи колега няма спор колата върти антифрииза с малсото щом казанчето не свисти маркучите не течат тва са 20литра тва само при смесване на масло става имах този проблем сама се оправи незнам как

Comment

Working...
                  X